Apotheek kluisjes

Hoe werkt het?

Stap 1: ontvangst recept

Wanneer wij uw recept ontvangen, leggen wij uw geneesmiddelen klaar in een kluisje in de apotheek. Hiervoor geldt een periode van twee werkdagen tussen het ontvangenvan het recept en het klaarleggen in het kluisje. Spoedmedicatie en nieuwe medicatie ligt indien op voorraad op de dag van aanvraag in het kluisje.

U ontvangt op het moment dat uw geneesmiddelen door de apotheek in het kluisje worden gelegd een SMS met het nummer van het kluisje en een Pincode. Met behulp van deze Pincode kunt u tijdens of buiten openingstijden uw medicijnen afhalen.

Stap 2: toegang tot de apotheek

Als u buiten openingstijden komt, dan kunt u met behulp van uw pincode die u per SMS heeft ontvangen de buitendeur openen. Rechts naast de buitendeur treft u een zwart kastje met een toetsenbord. Hiermee kunt u met uw pincode de buitendeur openen.

Stap 3: medicijnen meenemen

Voer bij de kluisjeswand eerst het kluisjesnummer in dat in uw SMS staat en druk op OK. Voe r vervolgens de pincode in (dit is dezelfde code als voor de buitendeur). U kunt nu uw kluisje openen en uw medicijnen eruit pakken. Doe het kluisdeurtje weer dicht.. Met een druk op de knop links naast de buitendeur maakt u de deur open en kunt u de apotheek weer verlaten.

Gebruik maken van deze gratis service

De volgende artikelen kunnen niet worden geleverd via het kluisjessysteem:

  • Grote verpakkingen
  • Koelkastartikelen
  • Artikelen waarvoor betaald dient te worden in de apotheek (tenzij u de apotheek machtigt om het openstaande bedrag automatisch af te laten schrijven)

Om gebruik te kunnen maken van het kluisjessysteem dient u in het bezit te zijn van een mobiele telefoon.

Als u gebruik wilt maken van onze kluisjes kunt u zich hiervoor aanmelden via dit formulier .